Interim Marketeer beschikbaar voor jouw marketing

Aan Marketing Jeroen Mäkel interim marketeer

"Succes wordt niet bepaald door het plan, maar door de uitvoering ervan"

Jeroen Mäkel

Heeft jouw bedrijf grootse marketingdoelen? Maar blijkt het moeilijk om die te behalen? Bijvoorbeeld omdat een strategie en merkverhaal ontbreken? Omdat er verandering nodig is? Of omdat er geen connectie is tussen Marketing en Sales? Geen zorgen. Als Interim Marketeer geef ik jouw marketing een boost. Samen gaan we voor een sterke strategie en meer klanten.

Er moet iets veranderen, wat nu?

Is jouw omzet niet op niveau? Dan is een goede marketingstrategie dé oplossing. Er moet iets veranderen in jouw bedrijf. Maar wat? Door wie? Met welke strategie? En hoe krijg je het hele team mee?

Een vaste marketingmanager aannemen is niet nodig. Schakel Aan Marketing in. Als interim marketeer met bijna 25 jaar ervaring help ik jou om je marketing opnieuw AAN te zetten. Zodat jouw bedrijf met een strak marketingplan, een goed team en de juiste strategie verder kan.

Is je marketingteam vastgelopen?

Sales schreeuwt om betere leads; Je ziet maandelijks veel geld naar dure marketingcampagnes gaan; Het marketingteam produceert alleen foldermateriaal en landingspagina’s zonder echt te onderzoeken wat de markt en sales nu precies willen en nodig hebben. Herkenbaar? Grote kans dat je marketingteam vastgelopen is en wel een boost kan gebruiken. Lees in mijn blog ‘Hoe verander je je vastgelopen marketingteam’ over mijn aanpak. 

Wat doe ik als interim marketeer?

Met bijna 25 jaar marketingervaring weet ik als geen ander hoe je strategie, plan én uitvoering op elkaar afstemt. Kenmerkend voor mijn werkwijze? Ik sluit Sales en Marketing weer op elkaar aan. Zo zorgen we ervoor dat leads ook echt meer klanten opleveren. Dat doen we met een goede strategie en met de juiste mensen op de juiste plek. Zodat jouw bedrijf na mijn interimperiode zelf succesvol verdere stappen kan zetten. En zodat je maximaal resultaat behaalt met jouw marketingbudget.

Interim Management

Tijdelijk een marketingmanager nodig? Als ervaren manager begeleid ik jouw bedrijf op weg. Zodat jullie daarna zelf verder kunnen.

Change Management

Ik begeleid jouw marketingafdeling door een verandering heen. Met de juiste mensen en met een aanpak die blijvend werkt.

Marketing Boost

Ik geef jouw ingedutte marketingafdeling een nieuwe boost. Ik draag mijn energie en kennis over, zodat zij zelf proactief aan de slag gaan.

Marketing Strategie

Ik stel een passende strategie op, waarmee Marketing én Sales verder kunnen. Met de juiste middelen. En met oog voor je klanten en je aanbod.

Netwerk van Specialisten

Ik beschik over een groot netwerk van specialisten. Voor elke vraag heb ik de juiste expert. Zo wordt elke klus geklaard. En goed ook.

Zullen we binnenkort een (virtuele) kop koffie doen?

Over Jeroen: de Kritische Uitdager

Ik ben dus Jeroen Mäkel. Interim Marketer. Al bijna 25 jaar draai ik (met veel plezier) mee in het marketingvak. Met een flinke dosis energie help ik bedrijven om hun marketing nieuw leven in te blazen. Eerder heb ik gewerkt als marketeer en Marketingmanager voor grote internationale bedrijven als thyssenkrupp en Kawasaki. Tegenwoordig zet ik mijn expertise in als Interim Marketeer om bedrijven in korte tijd een marketingboost te geven.

Naast Marketeer, ben ik ook een Kritische Uitdager, die samen met klanten streeft naar de beste strategie. Mijn werkwijze is te omschrijven met 3 woorden: Resultaat, Connectie en Verandering.

Kernwaarde Interim Marketeer Jeroen Mäkel: Resultaat

Resultaat

Ik krijg dingen voor elkaar. Ik zorg ervoor dat jouw plan niet bij een plan blijft, maar echt wordt uitgevoerd. Binnen de deadlines. Dat doe ik door optimaal gebruik te maken van de expertises binnen een team. En door de juiste middelen op het juiste moment in te zetten. Van uitdagende branding-project tot een strak plan voor meer conversies. Wat je marketingopdracht ook is, ik fix het.

Connectie

Ik maak de link tussen marketing en sales. En tussen plan en uitvoering. Want wat heb je aan marketing als sales daar niet op voortborduurt? Of wat heb je aan een doordacht plan als dat niets oplevert? Daarom zorg ik voor de juiste connecties. Ik betrek zowel marketing als sales bij mijn plannen. En zowel planmakers als uitvoerders. Samen zorgen we voor blijvend resultaat.

Kernwaarde Interim Marketeer Jeroen Mäkel: Connectie
Kernwaarde Interim Marketeer Jeroen Mäkel: Verandering

Verandering

Ik ga voor verbetering. Soms is verandering nodig om verder te komen. Er wordt vaak tegen mij gezegd: “Jeroen, jij kijkt weer heel anders tegen de materie aan dan wij.” Vaak zie je dat medewerkers dingen al jaren op een bepaalde manier doen. Gewoon omdat “we het zo doen”. Met mijn energie krijg ik je mensen weer in beweging. Effectiever en efficiënter werken is het resultaat.

5/5

Zullen we binnenkort nader kennismaken?

Ben je op zoek naar een Interim Marketeer die jouw marketing(team) weer een juiste boost kunt geven? En wil je nader kennismaken? Laat dan hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact op met jou.

Zijn we al 'connected'?

Wil je op de hoogte blijven wat ik en aan marketing allemaal aan het doen zijn? Volg mij dan op LinkedIn of stuur een connectieverzoek. En wie weet werken we binnenkort samen aan mooie projecten.