Meer klanten voor jouw bedrijf? Mijn diensten!

Wat wil jij bereiken met je bedrijf? “Meer klanten voor mijn bedrijf – dát is wat ik wil” luidde mijn antwoord. En ik ben niet de enige. Uiteindelijk is dat wat iedere ondernemer wilt. En het liefst natuurlijk dié klanten die voor hogere marges en herhaalaankopen zorgen. Maar hoe vind je die klanten? En hoe verbind je ze aan je bedrijf? Als ervaren marketeer help ik je precies daarbij.

Wil jij ook...

Ha, laat dat maar aan Aan Marketing over.

Over Jeroen

Ik ben Jeroen Mäkel, een marketingexpert met 25 jaar ervaring. Met goede marketing help ik bedrijven aan meer klanten en meer omzet. Dat altijd met een strategie op maat. Met oog voor jouw doelen en klanten. En met een flinke dosis energie en een frisse blik. Dat is waarom klanten van mijn aanpak profiteren.

Jeroen Mäkel, founder aan marketing en als Interim Marketeer beschikbaar

Zo help ik jou aan meer klanten!

Meer klanten voor je bedrijf dus. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Bij ieder bedrijf ligt de behoefte ergens anders. Daarom heb ik een breed aanbod aan diensten. Wil je je website beter vindbaar maken, zodat je meer mogelijke klanten trekt? Of wil je een goede strategie voor je LinkedIn-pagina? Een LinkedIn-training? Of een volledige marketingstrategie op maat waarmee je blijvend verder kunt? Kan allemaal! Bekijk mijn aanbod hieronder.

Marketingadvies op maat

Een effectieve totaalstrategie om jouw klanten te bereiken

Misschien denk je “Meer klanten voor mijn bedrijf, waar begin ik?”. No worries. Ik help jouw bedrijf aan marketingadvies op maat. Daarbij denk ik na over de ideale marketingmix, die bij je bedrijf en bij je klanten past. Ik stel een concreet marketingplan op maat op, rekening houdend met je bedrijf en met de markt. Ook de uitvoering pak ik graag voor je op.

SEO-quickscan

Maak jouw website beter vindbaar in Google

Meer klanten begint bij een vindbare website. Je wilt natuurlijk wel dat klanten de weg naar jouw site kunnen vinden. Met de SEO-quickscan laat ik je zien hoe je jouw website beter vindbaar maakt. Daarbij kijk ik naar de techniek, de content en je autoriteit. Zo heb jij alles in handen om die hogere positie in Google te veroveren. En dus om meer klanten te trekken.

Haal meer sales uit LinkedIn

Zet LinkedIn in om meer business te krijgen

LinkedIn is hét zakelijke platform van nu. Haal jij nog niet veel sales uit LinkedIn? Laat mij je helpen! Ik geef LinkedIn-trainingen aan kleine en grote bedrijven. Van een uitgebreide in-company-training tot individuele profielchecks. En van advies over technische instellingen tot handige tools – ontdek hoe LinkedIn jouw bedrijf meer sales oplevert.

Waarom Aan Marketing inschakelen?

Laten we samenwerken!

Wil jij je marketing ook opnieuw aanzetten? Dan ben ik dé marketeer voor jou. Laat mij je helpen aan meer klanten voor jouw bedrijf. Ik maak graag kennis met je.