Meer klanten voor je bedrijf? Marketingadvies op maat!

Iedere ondernemer wil nieuwe klanten voor zijn bedrijf. Oftewel: meer omzet en hogere marges. Maar hoe krijg je dat voor elkaar zonder een vaste marketeer in dienst? Simpel. Schakel Aan Marketing in. Ik geef jou marketingadvies op maat. Met een goed plan, een heldere strategie en een deskundige uitvoering.

Schakel mij in voor jouw marketing

Je wilt meer klanten voor je bedrijf. Maar je bedrijf is (net) niet groot genoeg om een vaste marketeer aan te stellen. Tegelijkertijd vind je marketing té belangrijk om het er “even bij te doen”. Hoe doe je dat? Goed nieuws: ik geef je marketingadvies op maat.

Mij schakel je al voor een paar uur per week of maand in. Precies wanneer je mij nodig hebt. Ik help jou aan meer klanten, meer omzet en hogere marges. Want dat is waarvoor je marketing inzet. Of nee, AANzet. Marketing is namelijk hét ingrediënt voor het succes van iedere onderneming.

 

Wat houdt marketingadvies in?

Met mijn marketingadvies zorg ik voor meer verkopen, meer conversies en concrete resultaten. Met een strategie die wérkt. Mijn marketingadvies is volledig afgestemd op jouw doelen, op je doelgroep en op de markt. Daarbij houd ik natuurlijk rekening met jouw organisatie en zet ik de juiste mensen in op de juiste plek. Zo zorgen we ervoor dat je plan niet alleen sterk, maar ook haalbaar is.

In mijn marketingadvies besteed ik aandacht aan:

Oftewel: jij hebt alles in handen om direct aan de slag te kunnen. Sterker nog: ook de uitvoering pak ik – samen met mijn netwerk – graag voor je op.

On- en Offline marketing

Online en offline marketing

In mijn marketingadvies kijk ik naar de ideale marketingmix voor jou. Welke offline en online kanalen helpen jouw bedrijf aan meer klanten? Denk aan online campagnes, social media, printadvertenties, radio, events en Direct Mailings. Ik adviseer je over de juiste middelen voor jouw klanten. Zo kun jij met je budget maximaal resultaat behalen.

Van leads naar klanten

Van leads naar enthousiaste klanten

Heb je moeite om leads om te zetten in klanten? Vraag het Aan Marketing. Ik onderzoek je klantreis. Hoe komen mogelijke klanten in aanraking met je bedrijf, product of dienst? Welke opvolgmethode past daarbij? Zo geef ik je advies over de juiste tools en over een efficiënte manier om van leads echte klanten te maken. Of beter nog: tevreden klanten.

strategie met resultaat

Een strategie met resultaat

Als ondernemer wil je resultaat zien. Dat komt goed uit: als marketeer ga ook ik voor resultaat. Ik zorg ervoor dat we de gestelde doelen behalen. Daarom ga ik enthousiast aan de slag met de uitvoering. Ook test en analyseer ik de ingezette strategie. Zo kunnen we nagaan of het plan tot conversie leidt en bijsturen waar nodig. Dat altijd met concrete verkopen tot gevolg.

Netwerk van specialisten

Groot netwerk van specialisten

Waar je nog meer van profiteert als je mij inschakelt? Als ervaren marketeer en marketingmanager heb ik een sterk team van professionals om mij heen. Stuk voor stuk ondernemers die expert zijn in hun vakgebied. Bijvoorbeeld op het gebied van online adverteren, SEO, media-inkoop, POS-materiaal en tv-commercials. Geen vraag is te gek. Veel kan ik zelf en waar nodig zet ik er de juiste expert op.

Waarom marketingadvies van Aan Marketing?​

Wil jij ook een sterke marketingstrategie?

Schakel Aan Marketing in voor de perfecte marketingstrategie op maat. Laten we kennismaken! Vul het formulier hieronder in. Dan neem ik snel contact met je op.