SEO-quickscan: optimaliseer jouw website

Natuurlijk wil je dat jouw website goed vindbaar is. Je wilt dat je website oppopt in Google. Het liefst niet pas op pagina 10, maar bovenaan. Hoe je dat aanpakt? Door je website te optimaliseren.  

Waar je begint? Simpel. Met een SEO-quickscan. Oftewel, dé vliegende start die jij nodig hebt. Ik help jou om je website in no time beter vindbaar en meer zichtbaar te maken.

Website optimaliseren voor meer klanten voor jouw bedrijf? Doe een SEO Quickscan

Je website optimaliseren, waarom dan?

De kracht van SEO wordt nog vaak onderschat door ondernemers. Dat terwijl je website optimaliseren hard nodig is om goed gevonden te worden via zoekmachines.

Goed, nu vraag je je misschien een paar dingen af:

Het antwoord op alle vijf de vragen is JA.

Wist je dat SEO je al binnen een paar weken resultaat kan geven? Het levert je betere vindbaarheid op via Google en andere zoekmachines. Dat betekent: meer websitebezoekers, meer potentiële klanten en meer autoriteit. En op termijn dus ook meer omzet.

Oftewel, alle reden om jouw website te optimaliseren.

Maak jouw website beter vindbaar

Graag help ik jou met een vliegende start. Bij de SEO-quickscan laat ik je zien hoe je met kleine veranderingen al een heel eind kunt komen. Ik geef je inzicht in alle mogelijke punten die jou helpen om een hogere plek in Google te veroveren. Van technische aspecten tot de invulling van je teksten.

SEO betekent je website optimaliseren voor zoektermen waar jouw klanten op zoeken. Maar waar zoeken je klanten op? Hoe goed ben je lokaal en regionaal zichtbaar? Matchen je teksten met de zoekwoorden? Gebruik je de juiste links? En heb je ook technisch alles goed ingericht? Op al die vragen geef ik je antwoord in de SEO-quickscan.

online vindbaarheid

Meer weten over SEO?

In de blogreeks ‘Meer klanten voor mijn bedrijf’ neem ik je mee in de wereld van SEO. Lees hier mijn blog Optimaliseer je website.

Wat houdt de SEO-quickscan in?

De SEO-quickscan is een uitgebreide check van jouw website op online vindbaarheid en zichtbaarheid. Daarbij check ik je website op 3 onderdelen:

  1. Techniekcheck: welke technische aanpassingen maken jouw website beter vindbaar? Denk aan: indexatie, je URL’s, kortere laadtijd, sitemaps, tags en codes, en een goede mobiele versie van je site.
  2. Contentcheck: waar is qua content nog een verbeterslag te maken? Ik check o.a. wat relevante zoektermen zijn en hoe je daarop scoort. Wat valt er te verbeteren aan je teksten, titels, koppen, meta-beschrijvingen, afbeeldingen, structuur en rich content?
  3. Autoriteitcheck: hoe zit het met de autoriteit van jouw website in Google? Ook die draagt bij aan je positie in Google. Ik ga na waar nog winst te behalen is, bijvoorbeeld qua aantal backlinks en de kwaliteit daarvan.

Wat levert het je op?

De SEO-quickscan biedt jou concrete handvatten waarmee jij direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren.

Zo heb jij na afloop van de quickscan:

Je kunt zelf met deze verbeterpunten aan de slag gaan. Maar natuurlijk help ik je hier ook graag bij. Zo kan ik je helpen bij het (her)schrijven van content, het opzetten van backlinks en het instellen van de juiste meta-gegevens. Ook kan de SEO-quickscan het startpunt zijn om een volledig nieuwe website te ontwerpen.

Vraag de SEO-quickscan aan

Wil je weten hoe goed jouw website scoort? En waar jouw verbeterpunten liggen? Vraag direct een SEO-quickscan t.w.v. €295,- aan. Dan weet je snel meer.