Over Jeroen: de marketeer die jouw marketing AAN zet

Jeroen Mäkel Aan Marketing

Jeroen: interim marketeer met 25 jaar ervaring

Geen bedrijf zonder marketing. Punt uit. Of nee: AAN. Jouw marketing opnieuw AANzetten is namelijk wat ik als interim marketeer doe. Mijn naam is Jeroen Mäkel. Al 25 jaar draai ik mee in het marketeersvak. En dat met veel oog voor resultaat en met frisse zin om jouw marketing een boost te geven. En vooruit, ook met een flauwe grap op z’n tijd.

De Kritische Uitdager voor jouw marketing

Het zal je niet verrassen: ik sta vaak aan. Ik sta dan ook bekend om mijn grote hoeveelheid energie. Die zet ik graag in om ambitieuze ondernemers en bedrijven verder te helpen. Dat doe ik altijd met een kritische kijk en met oog voor verbetering. Niet voor niets noem ik mezelf de Kritische Uitdager.

Ik geloof niet in “omdat we het altijd al zo doen”. Wel geloof ik in innovatieve oplossingen die werken. En die jou helpen aan meer klanten voor je bedrijf. En dat niet alleen. Ik communiceer de oplossing ook op een heldere manier binnen de organisatie. Zodat de oplossing ook op de lange termijn standhoudt.

Ervaren Interim Marketeer en marketingmanager

De functietitel Marketeer is mij op het lijf geschreven. Ik zit al bijna 25 jaar in het marketingvak. Eerder heb ik gewerkt voor grote internationale bedrijven als thyssenkrupp en Kawasaki. Onder meer als marketingmanager en marketeer nam ik vele mooie projecten voor mijn rekening.

Inmiddels zet ik mijn brede ervaring in om meerdere bedrijven verder te helpen. Dat doe ik als interim marketeer voor grote bedrijven als Solar Nederland, maar ook voor zzp-ers die mijn hulp kunnen gebruiken. Daarnaast verzorg ik LinkedIn-trainingen en help ik bedrijven – van groot tot klein – aan de juiste strategie voor meer klanten. Kortom: mijn ervaring is breed en mijn interesse groot.

Mijn werkwijze

Hoe ik te werk ga? Vooral met een flinke drive. Ik pak meteen op wat er op te pakken valt. Tot in de kleinste details. Tegelijkertijd weet ik dat dingen soms tijd kosten in een bedrijf. Daarom heb ik ook altijd oog voor het grotere geheel. Ik sta met mijn praktische advies altijd met beide benen op de grond. Maar zo nu en dan stijg ik in de helikopter op om juist het grote geheel goed te overzien.

Verder is kenmerkend voor mijn werkwijze:

Of ik ook weleens uitsta? Ja hoor. Je kunt me ook tegenkomen op mijn racefiets. Of thuis bij mijn gezin of met een boek op schoot. Want ja, soms – heel soms – sta ik even ‘uit’. Dat mag ook wel als je de hele dag de marketing van bedrijven AANzet, toch?!

5/5

Zullen we binnenkort nader kennismaken?

Ben je op zoek naar een Interim Marketeer die jouw marketing(team) weer een juiste boost kunt geven? En wil je nader kennismaken? Laat dan hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact op met jou.